Eigenbouw

Hans van der Poel BV heeft ruime ervaring om klant specifieke oplossingen te bedenken en deze te realiseren van eenvoudige tot uitgebreide systemen. Bent u kweker van bloemen of bomen, een bloemenverwerker op de veiling of eigenaar van een boeketterie? Dan zit u bij Hans van der Poel BV goed voor de realisatie en het onderhoud van uw machine.

Kosten besparen

Wij bedienen zowel de nationale als de internationale tuinbouwsector bij uiteenlopende mechanisatiebehoeftes. Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen op maat voor logistieke en capaciteitsproblemen. Hiermee bespaart u tijd, arbeidskosten en behoort zware lichamelijke arbeid voor u en uw medewerkers mogelijk (gedeeltelijk) tot het verleden.

Meer informatie

Zodra uw wensen in een persoonlijk gesprek op tafel liggen, bedenken wij met elkaar hoe de maatwerkmachine eruit moet zien. Dit idee werken wij uit in combinatie met een grove kosteninschatting. Tijdens het vervolgtraject ziet u al in de tekenfase een 3D-uitwerking van het eindproduct. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact op via +31 (0)71 33 15 278