Nieuws

2 Januari 2024

Vandaag ons 40 jarig jubileum!
Een hele mijlpaal die we samen bereikt hebben.
We gaan er een mooi feestjaar van maken, iedereen bedankt voor de samenwerking en support de afgelopen jaren.

November 2023 - Introductie Bloemenlijn

Introductie van de nieuwste generatie bloemenlijn van Hans van der Poel BV. De bloemenlijn is opgebouwd uit verschillende modules waarmee men een configuratie kan bouwen die geschikt is naar de behoefte van uw bedrijf.

19 september 2023 - Work in progress

Nieuwe serie van onze geavanceerde LilyMatic robot planter

18 april 2023 - Aquamatic emmervuller: nieuwe emmertypes

De AquaMatic emmervuller van Hans van der Poel BV is niet alleen geschikt voor ronde emmers maar ook voor recyclebare IFCO emmers, Carrefour emmers en vierkante Quadro emmers

15 Februari 2023 - Uitbreiding directie Hans van der Poel BV


Sinds de oprichting in 1984 heeft ons bedrijf Hans van der Poel BV voor vele bedrijven klaar gestaan met onze betrouwbare service en creatieve technische oplossingen. We hebben inmiddels tientallen innovatieve machines op de markt gebracht en wereldwijd in bedrijf gesteld.

Eén van onze drijvende krachten is dat we altijd naar voren kijken en klaar zijn om de volgende uitdaging aan te gaan. We zien dat ons team veel potentie heeft en we willen Hans van der Poel verder laten doorgroeien, zodat we nog meer creatieve plannen en ideeën werkelijkheid kunnen laten worden.

We zijn dan ook blij om u mee te kunnen delen dat we twee nieuwe enthousiaste directeuren hebben gevonden, die per 1 april a.s. de organisatie verder willen dragen en uitbouwen naar de toekomst.

Mark Hogenboom, voor de meesten geen onbekende, wordt onze nieuwe technisch directeur. Mark werkt al 23 jaar in de organisatie en is samen met onze engineers het technische hart van het bedrijf.

Naast Mark krijgen we ook een nieuwe algemeen directeur: Niels van der Meer. Hij begon zijn carrière in 1998 bij Hans van der Poel, en is na jaren terug op het oude nest na jaren werkzaam te zijn geweest in verschillende technische bedrijfstakken, meest recentelijk als engineering manager in de Horticultuur. Niels zal zich gaan richten op de organisatie en verdere professionalisering van onze bedrijfsvoering .

Met Mark en Niels en ons technisch topteam gaan we de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. Wij blijven uiteraard achter de schermen bij het bedrijf betrokken en zullen regelmatig in de werkplaats en op kantoor te vinden zijn. Wij verheugen ons op de nieuwe fase van het bedrijf.

Als er vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Hans en Caroline van der Poel

Februari 2023 - Introductie AquaMatic Tray emmervuller

Deze emmervuller is speciaal ontwikkeld om verschillende trays te ontstapelen. Leverbaar met bufferband van 2 of 3m lang.

Januari 2023 - Introductie SquareFill Robot emmervuller

Robot systeem waarbij op het eerste punt 4 fusten tegelijk afgestapelt worden, op het tweede punt water wordt gegeven en op het derde punt de rekken op de fusten worden geplaatst. Fusten en rekken worden automatisch bijgevuld door de robot.

December 2022 - Introductie QuickFill Belt 2.0 emmervuller

Deze fustenvuller is speciaal ontwikkeld om met een transportband fusten te bufferen en te vervoeren. Water vulmond is door middel van touchscreen bediening automatisch in hoogte instelbaar. Geen perlator / rem in de wateraanvoer dus hogere vulsnelheid. Uitgevoerd met een omhoog draaiende vulpijp zodat lekkage tot een mimimum beperkt is.

November 2022 - Introductie SquareFill 200 emmervuller

Compacte, makkelijk verplaatsbare emmervuller op wielen voor het automatisch ontstapelen/vullen van alle veilingfusten.

Oktober 2022 - Introductie QuickFill 2.0 emmervuller

Eenvoudig en compact ontwerp, deze machine past altijd bij uw bestaande opstelling.
De QuickFill 2.0 heeft geen perlator / rem in de wateraanvoer, dus hogere vulsnelheid.
Geschikt voor: alle typen emmers/fusten.